Kyllä oli helppo huomata kenen vuoro oli kokkailla sunnuntaina.

Kun kävin iltapäivällä keittiössä, mut kohtasi seuraavanlainen näky:

kokkailua-normal.jpg

Tuijottelin tätä pää kenossa hiljaa. Mä en edes tiennyt mitä kysyä. Liittyykö tämä mutterikeittimeen vai pannuun vai kumpaankin yhtäaikaa? Haluanko mä edes tietää vastausta? Verenpaineet alkoi nääs hivuta huomaamatta ylöspäin. Mitä täällä tapahtuu ja mitä mulle mahdollisesti syötetään/juotetaan? Olisi tehnyt mieli mäkättää mutta mites mäkätät kun et tiedä mistä mäkätät. 

MacGyver sitten valotti salamyhkäistä kyhäelmää, ettei lihaköntti ollut mahtunut täysin kasariin, joten Linkkuveitsien Luvattu Lahja Maailmalle oli sitten pistänyt painoa kannen päälle, jotta se pysyisi tiiviimmin kiinni. No niin. Tietenkin.Olinpa mä tyhmä. Duh. 

Olikohan tässä ajatus tehdä kenties painekattilakokeilu?

Toinen asia, joka sai päänahkani puhkeamaan raapimisesta oli seuraava näky:

stabiili-normal.jpg

Ok, remppamiehet pystyttivät kopperonsa sitten mäkeen (täällä mitään muuta olekaan kuin mäkeä joten periaatteessa ymmärrän tilanteen haasteellisuuden). En voi muuta kuin ihailla tätä über stabiilia kyhäelmää.

Health and Safety, huhuu? Onko se jotain syötävää? Mä en ehkä uskaltaisi tuossa kopperon perällä kauheasti taukojumppazumbaa vetästä. Jos katsoo tarkasti, tuo oikeanpuoleinen kasa ei ole enää edes suora. Odotan kovasti dominoefektiä ja mikä tällöin olisi edessä samanlailla "tasoitetun" bajamajan kohtalo (varsinkin jos joku on tuolloin sisällä). Mulla on melkein pakonomainen halu kävellä tästä nyt päivittäin ohi. 

---

Takaisin aiheeseen, josta kuitenkin haluatte tietää. Tuleeko tuherosta tuhrua, onhan jo KP26?  

No. Sunnuntaina tuli tämän kokoinen "hiutale" vanhaa verta    Kirjaimellisesti. Ei mitään sitä ennen, ei mitään sen jälkeen. Viime yö meni vessassa vartin välein (ARGH, nukuin sen takia vain 2h. Nesteet "vähän" liikkeellä, etten sanois.) ja aamulla valkkari oli ehkä aavistuksen värjäytynyt ehkä tummemmaksi, kai. En osaa oikein sanoa, ihmiset. Jos mielikuvitusta hirveästi käytän, se näytti toooooosi laimennetulta vanhalta vereltä. Ehkä. Että se siitä sitten. Menkkoja kohti. 

Wannabe Tuhru, mä en siis sitäkään enää osaa kunnolla, olinhan ennen Queen of the Mysteerivuoto?  Joka tapauksessa, eiköhän tämä kierto ollut taas tässä. Vähän suru puserossa. Miksi me ekalla kerralla onnistuttiin heti ja nyt ei millään? :( Taisteluinto on vähän laantunut, haluaisin niin antaa perheelleni ilouutisia mutta valitettavasti tämä pötsi on hankittu ihan vain kääretortulla ja suklaalla. Sniff. Kahden kuukauden päästä täytän 36, aikaa ei tällaiseen nyt vaan oikein olisi.

Ketuttaa aika rankasti tänään. Taidan mennä potkasemaan noi remppamiesten kasaumat kumoon ja julkaista videon YouTubessa.

Muoks.

Vain tuhruja paperilla, älä siis suutu.... ei niistä asiat miksikään muutu....

Jepulis. Pikkuministi tuhrua. Ei osata vieläkään olla vuotamatta mysteerivuotoja, jippii. Kiva kun johonkin voi luottaa.