Jaa, tästä syystä kaikki odotusblogit aina hiljenee kun odotettu vauva tekee entrynsä elämään. Ne pienet hetket, kun saa omaa aikaa, menee kaikkeen muuhun kuin blogin päivittämiseen. Vessassa on kiva käydä. Suihku on aika luksusta. Ruoka mahassa on hieno homma. Kaupassa käyminen tuntuu taivaalliselta!

Vaikeinta täysimetyksessä taitaa olla se, ettei kukaan oikein voi auttaa pahemmin Bubban kanssa jos haluan/tarvitsen breikkiä. Tissin lisäksi, Bubban mielestä vain äidin kainalo on tarpeeksi turvallinen paikka oleskella, eli tässä on mennyt tovi jos toinenkin kun ollaan yritetty saada Bubbaa hyväksymään myös Herculeksen hellä hoiva. Hiljalleen onneksi iskänkin lohduttelut kelpaavat ja Bubba nukahtelee jo tuonkin kainaloon. :)

Eilen Hercules jäi kotitoimistolle koska olin aivan piipussa monen päivän valvomisen jälkeen. Bubballa oli paljon vatsavaivoja ja tuo vaati tissiä tai syliä koko ajan. En saanut hetken rauhaa kun joko hyssyttelin tai syöttelin pienokaista. Eilen Bubba voi jo paremmin ja nukkui itsekin pitkästä aikaa kunnon päikkärit ja antoi mutsinkin samalla nukkua. Olin kuin uusi nainen herättyäni, täynnä tarmoa ja energiaa. Sen lisäksi Hercules on hoitanut kaikki mahdolliset vaipanvaihdot ja pyllypesut, jotta en joutuisi kaikkea yksin hoitelemaan. Myös öisin. Uskomaton mies, ei voi muuta sanoa. 

Iskä on pojastaan niin totaalisen ylpeä, ettei mitään rajaa. Hymy ei mahdu kasvoille kun lähdetään ulos kävelylle eikä tuo anna mutsin koskea vaunuihin. Iskä haluaa työnnellä ja näyttää rinta rottingilla tuotostaan maailmalle. Voi mun miehiä, isoa ja pientä....

Yöllä saimme kokea totaalisen ihmeen kun Bubba nukkui peräti yli 5 tuntia putkeen! Kyllä oli ihmeellistä selvitä yöstä yhdellä ainoalla syötöllä/vaippojen vaihdolla ennen Herculeksen herätyskelloa. Nyt sitä on taas parempi draivi päällä eikä stressiä pukkaa niin pahasti. Olo on melkein, dare I say it, rento! Tiedossa kun on vielä pitkä viikonloppu (maanantai on vapaapäivä täällä päin) ja hääpäivääkin pukkaa, niin voittajan on helppo hymyillä. 

Meidän perheestä ei myöskään huumori lopu vaikka väsymys painaakin. Eilen sain aamulla nauraa kun Hercules paini lilan vessanpyttygeelin kanssa ja pyttyyn ilmestyi monen monta lilaa länttiä kun tuo ähisi ja puhisi eikä aparaatti toiminut moitteettomasti. Mainitsin sarkastisesti, että olisihan tuo voinut laittaa edes eri värisiä länttejä, niin olisi jotenkin taiteellisempi pläjäys tällaiselle herkkäsilmäiselle soturille.

Kun heräsin päikkäreiltä, kohtasin tämän näyn:

vessa-normal.jpg