Katselin eilen Jöröviisuja. Herculeksella kun oli kokous puoli yhteen yöllä (!!!!!) niin katselin lähetystä rauhassa ja aamulla annoin Herculekselle viiden minuutin koosteen mitä semifinaaleissa näin. No tissejä, parran ja teinit, jotka kaikki pääsivät finaaliin. Ja jos Suomen teinit ei pärjää, toivon voittoa Itävallan parralle. Tissit jääkööt kellumaan Itämeren aallokkoon.

Täällä on alkanut olla kesän merkkejä ilmassa: metsätorakat puskevat sisälle pimeällä (tykkäävät valosta ja osaavat lentää), aina kun nostaa jotain kuppia tai kippoa, alta kipittää karkuun mikä ökkimörriäinen milloinkin, muurahaiset mönkivät taas talon seinien sisällä ja löytävät raoista tiensä kämppään ja pulut ovat itsemurhille alttiita. 

Että mitä että?

Meillähän on olohuoneen edessä ollut pulujen panopuu, joka keväällä trimmattiin kovalla kädellä. Tämän jälkeen pulut ovat olleet vähän eksyksissä (ja horny as hell ilman tuttua panopuuta) ja pyrkineet moneen kertaan sisälle avoimesta ikkunasta. No, eilenpä yksi pulu päätti tulla sisään suljetun ikkunan läpi. Varmaan näki hekumallisen Xenan pyllistelemässä keittiössä ja päätti iskeä, kirjaimellisesti. Tyyppi rämähti täysillä ikkunalasiin, saaden minut kirkumaan ja Herculeksen juoksemaan paikalle, että mikä se muksahdus oikein olikaan!? Sopersin, että pulu jumankekka, samalla kun näytin kämmenen kokoista länttiä ikkunalasissa. Pulu kuitenkin selvisi törmäyksestä ja hetken happea haukottuaan lähti etsimään jotain parempaa panopartneria kuin tiinenä lyllertävä Xena. Mutta ihan selvä kesän merkki! 

Tänään käytiin synnytyslääkärillä. Verenpaineet oli kerrankin tosi buenot, painoa oli tulla tupsahtanut lisää (kiitos munkkien), pissa oli ihan puhdas. Kohdunkaula oli vieläkin ihan kiinni, joten eipä näyttäisi Bubba ihan heti sieltä tulevan. 

Paitsi että.... Sehän pistetään tulemaan.

Nääs, tyyppi oli pompsahtanut painoarviossa yli käyrien, oli nyt 3,4kg. Error Error Horror Terror (sanoi kääpiöluokassa painiva paikallinen mieslääkäri...Ei unohdeta paikallisväestön kokoluokkaa, ollaan todella harvinaisen jättiläismäinen pariskunta täällä päin)! Tehtiin tuoreen tiedon pohjalta uusi game plan.

Jos Bubba ei tule itsekseen ulos kymmenen päivän aikana, lähdetään käynnistelemään. Tai anteeksi, unohdin mainita, että jos tunnen, että alkaa raskaana oleminen riittää koska kolotuksia ja jomotuksia on enkä nuku öisin, käynnistetään aikaisemmin. Siis....Täällä otetaan huomioon myös mutsin olotila, ei vain vauvan. Että jos alkaa pää hajota, lähdetään käynnistämään ilman muuta koska ollaan jo niin hyvillä viikoilla ja ultrassakin näkyi kuinka jäntevä poika siellä teki hengitysharjoituksiaan. Ja lääkäri piti huolen myös siitä, että sairaalassa on tieto heti käsillä mun paskasta selästä, jotta kätilöt osaavat kutsua anestesialääkärin paikalle ajoissa. 

Eli jos tämä ei itsekseen nyt tässä etene, käydään 19.5 ensin aamulla sairaalassa käyrillä ja sen jälkeen päivällä käydään juttelemassa käynnistyksetä lääkärin kanssa ja viimeistään 21.5 varmaankin sitten alkaa tapahtua.

OOOO ÄM GEEEEE. Nyt on muuten jännäkakka housussa.

Bubbasta tulee kuin tuleekin toukovauva. :) Nyt jännätään joutuuko tyyppi syömään samaa synttärikakkua iskän kanssa vai saako tuo omat bileet.

Tässä vielä bonuksena aamumaha. 

vuodatuskuva-normal.jpg

Ps. Ei olis voinut auto tulla parempaan aikaan. Herculeksen työmatkat lyheni yli tunnin per päivä ja suhailu näissä kontrolleissa ja tapaamisissa on hippasen jouhevampaa.

Pps. Olettehan kuulleet, kuinka Ikea aloittaa synnytyksen? Että vedet menee parkkipaikalla tai synnytys käynnistyy viimeistään kassajonossa? No, ajateltiin kokeilla tuota joko tänään tai huomenna. ;)