En ole niitä aktiivisimpia Facebookin käyttäjiä. Vihaan chattailua, en päivitä statustani päivittäin "tänään kakka oli vähän löysää" tai "minkähän väriset sukat laittaisin jalkaan"-tyylisesti. Kirjoitan jotain jos on jotain sanottavaa, laitan kuvia jos on jotain laitettavaa, jne. Joskus on kuukausien tauko, joskus päivittelen viikoittain, joskus jopa päivittäin.

Olen tässä huomannut, että jos en nyt päivitä edes jotain shaibaa päivittäin, inboxini täyttyy jokojokojokottelijoista. Eilen taisi olla ennätys, illan aikana tuli 8 erillistä yksityisviestiä siitä, että taidan olla jo jakautumassa kun ei päivitystäkään ole näkynyt. Niin. En ollut päivittänyt mitään yhteen päivään.

No, mitä melkein 9kk raskaana oleva tekisikään jos ei Lärvikirjaansa päivittelisi? Jaaaa niin, ehkä pesin pyykkiä 5h, tiskasin ja järjestelin ja kokkasin Herculekselle lohturuokaa (tuolla oli huono päivä eilen, kaikenlaista kökköä tunki joka ikkunasta ja ovesta sisään uskomattomalla tahdilla) toiset 5 tuntia... Että ei, en sitten jaksanut päivittää statustani, jakaa hassuja kuvia tai kommentoida muiden statuksia. Mutta eihän se nyt hitto tarkoita, että olisin heti sairaalassa pinnistelemässä? Ja vaikka olisinkin, en todellakaan ajatellut siitä statusta kehittää ennen kuin Bubba olisi ulkoistettu. Vain ihan muutama saa tiedon siitä jos jotain alkaa tapahtua. Muut jääkööt odottelemaan. 

Enpäs ole koskaan ollutkaan tässä tilanteessa ennen, joten en tiennyt miten kärkkäästi ihmiset haluavat tietoa ja jokojokojokottelevat varsin ärsyttävästi aktiivisesti. Ihan kuin ei tässä omassa odottamisessa jo tarpeeksi olisi kestämistä? Delegoin nelisen viestiä Herculekselle vastattavaksi ja tuo hoitikin hommat hyvin diplomaattisesti himaan. Itseltä kun olisi väsyneenä myöhään illalla voinut tulla jo vähän kärkkäämpää tekstiä... 

Yksi viestittelijä sentään sai tänä aamuna meikäläisen repeilemään naurusta kun tuo laittoi tsemppibiisin tulevaan koitokseen. Pakko lisätä tää mun sairaalan soittolistalle! Kaikki jokojokojokottelijat eivät siis kasvattaneet molon kokoa otsassa. :)

Ps. Raskauden eka kipeä suppari bongattu nyt aamulla.