Taas joku pöpö. Ensin Hercules oli (toistamiseen jo kuukauden sisällä) sairaana su-ti 38:n asteen kuumeessa ja nyt yskin taas minä ja olen nokka tukossa (kolmas pöpö kuukauden sisällä). Ja jotta kierre jatkuisi.... Hercules aloitti yskimään myös tänä aamuna. Hyvä me.

 

Eilen oli hyvä lääkärikäynti. Aurinko paistoi, linnut lauloi ja jalkaan sai kaivaa jo kevyet ballerinatossut. Kevät <3

 

Paino oli grammalleen sama kuin viimeksi. Tiedän tosin "lihoneeni" kilon, nyt sattui vaan olemaan kevyemmät vaatteet yllä, sokerirasitustesti meni vallan mainiosti (paasto 4.3, 1h 6.3 ja 2h 4.3), kohtu kasvanut juuri niin kuin pitääkin ja vettä oli hyvin. Bubba oli pää alaspäin ja monottaa, kuten olen oikein arvannutkin, oikealla oleviin kylkiluihini. Kohdunsuun tilannetta ei tarkistettu, sillä olin kuullut/ymmärtänyt mittaukset viimeksi väärin. Se ei ollutkaan 2cm vaan 3,8cm. Hyvä näin, huh.

 

Sain itselleni täysin uuteen asiaan eli närästykseen pari reseptilääkettä. Onneksi vakuutus korvaa kaikki eli ei tarvitse maksella määrätyistä lääkkeistä. Eilen nääs haettiin kymmenisen pakettia tavaraa apteekista (eivät meinanneet yhteen muovikassiin mahtuakaan). Reseptillä määrätyt magnesiumit, rautatabut ja nyt nuo närästyslääkkeet. Kyllä lähtee, etten sanois.

Saatiin mukaan pieni "maman box" eli laatikko, jossa oli alennuslippulappusia ja joitain näytteitä, tutti, koliikkipullo, jokunen ensilusikka jnejne. Tuli yksi vaippakin. Ja sininen sukkapari (kuinkas sattuikaan). Ja Skodasta saa €450 alennusta jos nyt ostaa (jep). Naureskelin bussissa, että tähän laatikkoon Bubba ei mahtuisi nukkumaan vaikka nyt syntyisikin. Mutta että edes jotain pientä saatiin ja se oli kiva. Tuntui myös jotenkin ihanalta kanniskella laatikkoa, jossa luki isolla "MAMA" paketin joka sivulla. Ihan vaan jos jollain meni vahingossa ohi.

Nähtiin taas Bubban alati kasvava klyyvari (tästä alkaa tulla jo vitsi kuinka mun ainoa dominoiva geenini on niin kovin näkyvä elementti, kaikki muuthan geenit mulla on Herculekseen nähden resessiivisiä).

nena-normal.jpg

Jotain palopuhetta Bubba siellä kehitteli koska suu kävi kuin papupata ja nyrkit heiluivat. "Kansalaiset!... Medbörjare!..."

Hercules sortui lääkärikäynnin jälkeen hampurilaiseen. Minä tein uroteon. Olin kuolla nälkään mutta kieltäydyin hampurilaisesta. Koko kotimatkan toistelin, että olen 7. kuulla raskaana ja kieltäydyin gourmét hampurilaisesta. Minusta pitäisi kirjoittaa kirja. Omistaa ylistyslauluja. Tehdä TV-ohjelma tai kaksi. "Kuinka hän sen teki"-lööpit hyväksytään myös.

Kotiin päästyäni pilkoin itselleni lounassalaatin ja mussuttelin sitä suht tyytyväisenä. Hyväminähyvähyvä. Tapu tapu. Päätin kuitenkin juhlia vähän painoa ja sokerituloksia, joten valmistin jälkkäriksi uuden satsin eräänlaista riisivanukasta. Ai että teki gutaa! Kaloritietoisen anarkiaa Xenan tyyliin.

Huomenna poltetaan rahaa, sillä ohjelmassa on pakettiautolla reissaamista kalustekaupasta toiseen. Bubballe pitää ostaa pinnasänky tarvikkeineen ja meidän pitää tehdä uusi rundi lastenvaunuhelvetissä. Rakastuimme nääs viime viikonloppuna yli tonnin vaunuihin ja nyt pitäisi yrittää katsoa josko jotkut vähemmän hinnakkaammat ajaisivat saman asian. Eli kevyet, nelipyöräiset, superketterät mutta silti tukevat. Sopii sekä maastoon että tähän vanhaan kaupunkiin, jossa mukulakivitykset, tiukkoja mutkia ja järkyttäviä mäkiä. Ei ollut muuten helppo yhdistelmä!

Bubban mielestä kaikki on ollut selvästi myös vähän jännää, tuo on muiluttanut mutsia taas hulluna muutaman hiljaisemman päivän jälkeen. Keksittiin Bubballe viikko sitten nimikin. Täällä kun sen pitää olla valmiina kun lähdetään synnyttämään. Se oli jotenkin ihan hassu tapahtuma.

Hercules ilmoitti ihastuneensa nimeen, joka on Hawajilta/Japanista/Kiinasta/Saksasta ja sanoi sen ääneen. Sen jälkeen tuo ihmetteli kun repesin hersyvään nauruun. Se on nääs ihan perussuomalainen etunimi. Meinasin sen itsekin laittaa listalleni mutta ajattelin, että ei me nyt täysin suomalaista nimeä voida tyypille antaa (tosin tiesin että se nimi on pop esim. Hawajilla ja lausutaan aina samalla tavalla, joten siksi se meinasi listalleni livahtaa). Eli perusnorminimi suomalaisittain, tooooooodella eksoottinen nimi muualla. Ja sekös meille sopii kuin iso nenä mutsin päähän (hehehehheheheheeee). On helpompi höpöttää Bubballe suomeksi kun nimikin on suomalainen. Mua olisi häirinnyt suomeksi hölöttämiset ja sitten todeta lapselle, että "taitaa George haluta maitoa"... Jooei.

Ai niin, kiirettä pukkaa muutenkin, sillä isäni on tulossa kylään vaimonsa kera kahden viikon kuluttua. Haluavat tulla silittelemään Bubbaa, mokomat innokkaat. ;)