Eiköhän otsikko kerro tästä aamusta taas ihan tarpeeksi. Tosin oksensin vain kerran, Hercules sai taas olla aitiopaikalla koska oli lopettamaisillaan suihkuttelusessiotaan. 

Tuo paijasi päätä ja sanoi "Mother Nature can be so cruel sometimes". Aivan. Mikä idea aamupahoinvoinnissa on? Mikä sen merkitys on ollut evoluution edetessä? Mun on niin vaikea kuvitella luolanaisia oksentelemassa pitkin turkiksiaan savuisessa luolassa. 

Oksennuskohtauksen jälkeen palasin aamiaisentekopuuhiin, tosin kärtsäsin leivät paahtimessa kun lähdin kesken kaiken oksentamaan. Eli ei nyt ihan nappiin mennyt tämäkään aamu.

Olen nukkunut pari viime viikkoa aivan älyttömän huonosti. Nukahdan ehkä noin tunnissa mutta herään (ei merkitystä milloin menen nukkumaan) klo 4-5 viimeistään. Enkä saa unta takaisin palloon vaikka kuinka väsyttäisi ja vaikka kuinka yrittäisin. Päivä meneekin sitten puolikoomassa kun en halua päikkäreitä vetää. 

Muutaman tunnin yöunet alkaa jo verottaa aika paljon ja tänään pitäisi pusertaa tentti läpi. Kyllä varmaan juu onnistuu....? Onnistuuhan? Juu.... Vakuutinkohan mä ketään... Itseäni en ainakaan.....