Kontrolliultrassa käyty, istukka edelleen vähän irrallaan (prkl), tosin rakoset snadisti pienentyneet.

Voipi olla, että kuroo kiinni ilman tiputtelua, voipi olla, ettei. Sen verran kivasti on kohdunkaulan lähellä, että ihme on jos ei tiputtele. Aika näyttää. Mutta selittyipä se alun vuoto ihan sillä, että istukka otti ja irtosi yhdestä reunasta mystisistä syistä.

Alkio sen sijaan taas sai pari päivää lisää, nyt 9+3. Eli tyyppi on 1½ viikkoa isompi kuin mitä normimenkkasyklillä laskettuna. WTF. On siis jo viikon isompi kuin edeltäjänsä kun tuo otti lopputilin. 

Lepo jatkuu, ei uskalla tässä yhtään innostua kun on pelko perseessä koko ajan. Seuraava kontrolli/niskaturvotusultra omana synttäripäivänä 1.11. Ja vaikka seulonnat hälyttäisivätkin, lääkäri ei suosittele lapsivesipunktiota missään nimessä nyt kun kuljen nimikkeellä "paska istukka". Tosin, tähän on uusi ratkaisu, hoteinta hottia, josta en ollut ennen kuullutkaan. Saman testin voi tehdä nyt myös verestä. 

Viturallallei, voipi tulla maailman paskin synttäripäivä evö, tiijättekö. Jos sinne edes yhtenä kappaleena pääsen. Ja siihenkään ei huolet jää kun paskamainen istukka pitää kyllä huolen siitä, että kuolen stressiin.

Jes.