Viturallallei.

Positiiviset asiat: alkio on tosiaan viikon isompi kuin mitä menkoista laskettuna ajattelin. 7+1. Syke löytyi. Mätsää sen digitaalisen raskaustestin 3+ tuloksen kanssa. 

Paskat asiat: Vitun istukka. Niinkuin viimekin kerralla siinä kesken menneessä, tässäkin raskaudessa istukan ja kohdun seinämän välissä on rakoja.

Viimeksi tuo kuroi itsensä kiinni parissa viikossa, joten toivoa on. Mutta sain (taas) urheilukiellon, seksikiellon ja matkustuskiellon. Jos lupaan olla riehumatta/juoksematta/kantelematta kamoja, voin kuulemma käväistä Suomessa mutta ei suosittelisi. Lisäksi varoitteli, että voi tulla tiputtelua kun istukka kuroo raot kiinni. Ja että en saisi sitä sitten pelästyä. Voi veljet... Aika helppo lääkärin näin sanoa. Viimeksi tosiaan aloin tiputella mutta se johtui siitä kesken menevästä, liian pienestä, alkiosta josta kroppa pyrki eroon. Miten muka voin olla huolestumatta?!?!?!?!

Tällainen itsepäinen seikkaileva istukka ei ole normaalia ja varmasti jos tätä luet, olet ihan "nevehööd". Ymmärrän. Mutta mun kroppani näyttäisi toimivan näköjään näin. Ei ole tietoa miksi ja miten tämä vaikuttaa tulevaan. Ehkä mun ei ole tarkoitus koskaan hautoa lapsia. 

Ahdistuin niin paljon, että sain reseptin johonkin mielialalääkkeeseen. Ikinä en ole sellaisia napsinut ja Hercules on kovastikin niitä vastaan, joten en kävellyt apteekkiin vielä tänään. Katsotaan miten ahdistus etenee että miten toimin. Kontrolliultraus on kahden viikon päästä. Jos sinne asti pääsen, siis. Jokin sisäinen ääni kuiskaa, että en todellakaan pääse. 

Olen kuitenkin päätymässä siihen, että käyn Suomessa. Kavereitani tuskin jaksan kuitenkaan tavata, perhettä vain (koska ovat tilanteesta tietoisia). Keskenhän tämä menee paikasta riippumatta anyways. 

Ei muuta raportoitavaa. Olen vähän hajalla. Taas.