Viimeksi tuhrutellut: 16.9 (jee).

Meilasin lääkärilleni ja selitin kuinka plussasin omituisten vuotojen aikana sunnuntaina. Kerroin myös, että tuolloin sain aikamoisia alavatsakramppeja mutta ne kummatkin loppuivat maanantaina 16.9 ja sain vahvan plussan ja se on pysynyt tämänkin päivän testissä vahvana. Mutta että josko täti voisi nähdä mut ennen Suomen keikkaa lokakuun alussa ja katsoa, ettei se ainakaan kohdun ulkopuolinen olis... Tyyliin kun mittarissa pitäisi olla teoriassa 6-7 viikkoa?

Vartti meilin jälkeen soitti respan ainoa vähän englantia puhuva tyttönen. Maanantaina tai tiistaina heti sinne, pliis. Mielummin maanantaina kuin tiistaina. Pliis pliis. Vieläkö vuodan? En. Vieläkö on pahoja kramppeja? Ei silleen, ihan vähän vaan enää. 

Ja sitten puhelun loppuhuipennukseen: mä tiedän, että se tarkoitti vaan hyvää, mutta se lopetti puhelun iloisesti toteamalla, että heti jos vuoto tai kivut kasvaa, täytyy lähteä siltä istumalta sairaalaan.

No niin. Jos ei ennen huolettanut niin nytpä huolettaa, viturallallei.

Ja mitähän se luulee löytävänsä muka viidennellä viikolla, saanen kysyä???!!! Huolestuttaa vielä muakin tällaisella hopulla ja sitten kun kohdusta ei vielä löydykään mitään, niin ole siinä nyt sitten. Ja jotta tilanne olis oikein täydellinen, Hercules tietenkin matkustaa maanantai-iltana vielä pariksi päiväksi Lontooseen, eli tässä on oikein hermoriekaleiden riemujuhla tulossa. Miksi mun täytyy taas kyntää tällaista paskaa läpi....? 

Mä taidan lopettaa lisääntymisyritykset tähän keissiin. Riittää, kiitos.