Jotta ei täytyisi jokaista nippailua analysoida, päätin tutkia paikat saadakseni selvyyttä asioihin. Ne pari minitippaahan siis tuli ja meni ja nyt ei ole tullut ei niin mitään (joka tietenkin heti nosti toivoa että jos sittenkin). 

Olotila on äärimmäisen menkkamainen.... Ja siihen tuli vahvistus paikkojen räpläämisellä (saako tähän laulaa "Sor-Sor-Sormileikki alkaa"...? Kyllä kasarilapset tietää mitä tuolla tarkoitan ja muille: Google on ystäväsi.): pehmeetä on ja portit suht avoinna. Kerpele. :(

Maa on myyty halvalla, halot on pinottu ja kirves heitetty kaivoon. Mooniksia ootellessa... Tässä taas pitää keräillä itseään pari päivää ja sitten toivottavasti lähteä uuteen nousuun. Mä en arvannut tämän yrittämisen olevan näin totaalisen obsessoivaa. Mä niin tältä viimeksi vältyin. Mitä jos meillä ei enää koskaan nappaakaan? Kauan mä jaksan elää elämääni tällaisissa parin viikon sykleissä? Ja maanantaina alkaisi koulu, miten mä jaksan keskittyä siihen scheisseen?

Ja miksi herkkulakko ajoittui näin totaalisen huonoon ajankohtaan? Ai niin, läskifarkut ei mahdu enää jalkaan, pakko se vaan on tämä pohjamutien PMS kärvistellä läpi ilman suklaata. 

Herculekselle nyyhkytin, että ensi kiertoon hankin kyllä ovulaatiotestipaketin auttamaan täsmähöyläystä, maksoi mitä maksoi. Se ei ihme kyllä vastustanutkaan ajatusta tällä kertaa. Kyyneleet on sen kryptoniitti. 

Mielialani on siis kuin tämän päivän sää: kolea, synkkä ja alakuloinen. Tai no....

edition-normal.jpg

Jos jotain hyvää tässä haetaan, niin varattiin lennot Suomeen. Alle tunnissa meidän kolmen päivän program myytiin loppuun perheen ja kavereiden kesken ja joitain jäi rannalle ruikuttamaankin. Meidän ostoslista on pitkä kuin nälkävuosi, Hercules kun joutuu käyttämään joka päivä pukua, niin pakko ostaa muutama uusi (Hercules on 190cm, joka on täkäläisittäin haastava pituus. Pukujen löytyminen ilman räätälöintiä on vaikeeta, toisin kuin Suomessa, jossa Hercules ei ole friikki jättiläinen).

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Takaisin Pasilaan. 

Edit:

Sieltä se täti tulloo. Eiköhän se ole huominen virallisesti KP1. Olipas lyhyt kierto tällä erää (siis mulle). Normaalipituinen. Kropassa jokin selvästi muuttunut.