Pari viimeistä päivää on sujunut totaalisessa koomassa, kiitos lomailevien naapureiden. Nuo kun eivät jaksa muistaa, että kaikki eivät ole lomalla samaan aikaan eikä bileet 3.45-5.30 aamulla ehkä jaksa innoittaa heitä, jotka heräävät kuudelta arkiaamuisin. Note to self: opettele sanomaan ranskaksi "nyt se turpa tukkoon tai tulee tukkapöllyä niin että tatami täräjää."

Onneksi Hercules antoi mun nukkua tänä aamuna pidempään jotta saisin edes vähän univelkojani maksettua. 

Sunnuntaina käveltiin 20km lenkki kovassa helteessä ja se veti aika sippiin. Tuloksena taas pinkiksi kärtsätty iho (vaikka oli SPF50+ jota valelin jatkuvasti), 5 vesikelloa jaloissa ja ahdistus omasta huononevasta kunnosta ja levenevistä jenkkakahvoista. Ugh. Tarttis varmaan tehdä jotain.

Eilen tosiaan oli liian väsynyt edes avaamaan tietokonetta. Liikaa pyydetty. Yritin nukkua päikkäreitä mutta naapurilla oli eri plänit kuin mulla, joten kuuntelin nukkumisen sijaan sängyssä tuon iltapäiväkrapulabileitä. Jes. Ihanaa kun pääsee elämään tälleen omaa nuoruuttaan vaikkei haluaiskaan. Ne muutamat zetat olis oikeasti tulleet tälle mummolle tarpeeseen.

Tänään ollaan oltukin sitten jännän äärellä kun päätin antaa ensin ihroille vauhtia jumpan merkeissä (=voihan ahdistuksen ahdistus. Tuska raastaa Turkin poikaa) ja sitten leikkiä Martha Stewartia (miinus vankilavuodet).

Otteita multisähläyksestä, Xena style:

Päätä leipoa leipä. Tätä ennen järjestä kämppään tuulisena päivänä kova läpiveto, jotta aivot saisivat happea.

Alusta leipä heittämällä vähän jauhoja tasolle. Unohda läpiveto. Yski jauhot naamalla. Leiki olevasi kovakin tyttö ja mieti hetki, että tältäkö se kokaiini sieraimissa tuntuu. Palaa maan pinnalle. Sulje keittiön ikkuna, imuroi lattia. Pyyhi naama. Heitä leipätaikina liian pieneen kulhoon kohoamaan. Katsele taikinan ennätysmäistä turpoamista ja mieti, että voi vee.... olisko kannattanut heittää se hirviö vähän isompaan kulhoon niin ei tarttis jännätä, että milloin se turpoaa reunojen yli lattialle.

Ole fiksu, käytä kooma-aivojasi illallisen tekoon! On aika sämplätä ilman reseptejä! Päätä heittää kaapista kaikki mitä sieltä vaan irtoaa paistinpannulle ja tehdä mystinen "soosi", jolla täyttää paprikoita. Heitä soosiin liemikuutio ja sen jälkeen iso kourallinen suolaa. Muista vasta suolakourallisen jälkeen se ennen suolaa lisätty penteleen suolainen liemikuutio. Maista. Sylje. Maista uudestaan. Kiroile hetki. Saakelin Satakunta. Heitä mukaan lisää vettä ja manaile koska taloudesta ei löydy ainoatakaan perunaa, jolla suolan voisi imeä pois. Ole onnellinen, että Hercules tulee runsaan suolan luvatusta maasta ja on varmasti onnellinen ruoan veret seisauttavasta suolapitoisuudesta. 

Huokaise ja pyyhi hikikarpaloita jauhoiselta otsalta.

Heitä tiskit koneeseen, leipä uuniin ja anna suolaisen soosin hautua ilman kantta (sillä kansihan meni tietenkin tiskikoneeseen, kuinkas muutenkaan. Eli soosi porisee kasaan ja tulee vieläkin suolaisemmaksi).

Anna sähkötaulun sanoa PAM. 

Käy palauttamassa sähköt. 

Palaa keittiöön.

Anna sähkötaulun sanoa uudestaan PAM. Toista tanssi tarvittaessa, muista kiroilla mutta kiroilulakon takia sano ääneen fiinisti "Voi vidyy" "Fudge" ja "Shut the front door". 

Unohda leipä uuniin. Käy onnittelemassa feissarissa synttärisankareita. Palaa keittiöön, jossa savustettu ruma lättyleipä jo odotteleekin. Toivo, että Hercules arvostaa ajatusta toteutuksen sijaan. Lyö kintaat kirjaimellisesti tiskiin niin, että pöydällä oleva kelmumuovi lennähtää ilmaan ja laskeutuu lieden päälle ja sulaa kuumaan levyyn kiinni. Laske kymmeneen. Tuhanteen. 

Saa tekstiviesti Herculekselta (hankkikaa siis oma Hercules, mun ei ole myynnissä), että on jo matkalla kotiin ja kysyy mitä on ruoaksi. Vastaa, että "senhän näet sitten" äläkä paljasta, ettet itsekään vielä tiedä mitä sieltä tulee. Tiedät vain, että se on suolaista. 

Katsahda kelloon ja kiljaise, sillä mikään ei ole vielä valmiina ja suihkussakin pitäisi käydä, miksi sulanut muovi haisee niin kamalalle vieläkö ehtis ostaa kaupasta leivän kun oma lätty on niin karsea ja ja ja...

 

........viuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.....