Viikonloppuna otiin ihan lomafiiliksissä. Ostettiin pikku yrttitarha ja grilli parvekkeelle ja nautittiin viinistä, tapaksista ja toistemme seurasta. Aurinkoisina päivinä parveke on kyllä tämän kämpän paras huone. 

ball2-normal.jpg

Huomenna toivottavasti viimeisen kerran joudun virallisesti käsittelemään keskenmenoa ja pääsen jättämään sen vihdoinkin taakseni. Tiedossa kun olisi tuheron treffit lekurin kanssa eli jälkitarkastus. Ai kun ei kiinnostais yhtään. Parempaakin tekemistä olis. Mutta onhan se toki parempi, että tarkistetaan, ettei olla tuikattu vääriin paikkoihin, ettei epämääräisiä villakoiria ole jäänyt eteiseen pyörimään ja että olen vielä yhtenä (ja toimivana) kappaleena. Peukut pystyyn, että kaikki on alakerrassa ok eikä tarvitse soittaa poliiseja paikalle melun takia.

KP 36 eikä tietoakaan menkoista. Kauanhan tässä on tarkoitus vielä kärvistellä, että keho päästää piinasta? Vatsa on kireä ja kramppailee mutta muut PMS-oireet ovat teillä tietämättömillä, joten ei lupaavalta vaikuta. No, josko nuo alkais sillä sekunnilla on kun ahtauduttava bikineihin?  

Huomenna lekurin jälkeen siis nopea rantareleiden pakkaaminen ja aamuyöllä kohti lentokenttää! Jeah! Nahan kärtsääminen alkakoon!